Brändikuvaus

Total Facelift

Kaipaatko nettisivuillesi ja sosiaaliseen mediaan uusia, yrityksellesi suunniteltuja kuvia? Total Face- lift on kirjaimellisesti paketti, jolla nostat Facebook & Instagram- tilisi uudelle tasolle ja samalla raikastat myös nettisivujen ilmeen. Hintaan kuuluu yhteinen suunnittelupalaveri ja tarjouspyynnön pohjalta suunniteltu moodboard ja kuvausvalmistelut. Paketti sisältää maksimissaan 8 tunnin kuvauspäivän sisältäen vähintään 60 digitaalista printti ja webkelpoista kuvaa salasanasuojatussa nettigalleriassa. Pakettiin on myös mahdollisuus sisällyttää verkkokauppaan tarvittavat tuotekuvat.

Lisäksi hiotaan yhdessä yrityksesi sosiaalisen median kanavat ja niiden viestit kuntoon. Mietitään, mikä on yrityksesi sosiaalisen median tavoite ja tavoiteltava kohderyhmä. Hiotaan käytäntöjä, joilla saat sosiaalisen median kävijämäärät orgaaniseen nousuun ja kävijöitä verkkosivuillesi.

Kuvauksen hintaan lisätään mahdollinen studiovuokra ja tarvittava kuvausrekvisiitta. Ylimääräisistä hinnoista sovitaan sopimuksen yhteydessä. Asiakasyritys vastaa tarvittavien mallien hankinnasta ellei toisin sovita.