Brändikuvaus

Laadukkailla brändi- ja tuotekuvilla, sekä sosiaalisen median sisällöllä erotut eduksesi kilpailijoistasi.

Brändikuvapaketteihin kuuluu aina suunnittelupalaveri, jonka perusteella valmistelen kuvaukset. Valittavanasi on kolme erilaista brändikuvauspakettia, mutta voit myös aina pyytää tarjouksen yrityksellesi sopivasta kuvauspaketista.

Total Face lift- ja Instalicious- paketit sisältävät esimerkiksi rentoja kuvia sinusta ja työntekijöistäsi työssä, tunnelmakuvia/kuvituskuvia, kuvia työtilasta tai työympäristöstä ja rentoja henkilöstökuvia.

Näin varaat brändikuvauksen:

  1. Lähetä minulle viesti ja kerro mitä yrityksesi tekee ja minkälaisia kuvia kaipaat.
  2. Soitan sinulle sovittuna ajankohtana tai tavataan suunnittelupalaverin merkeissä
  3. Lähetän sinulle kuvaussuunnitelman ja kuvaussopimuksen sähköpostiisi
  4. Hyväksyttyäsi suunnitelman varataan aika kuvauksille


Total Face lift

Tämä paketti sopii parhaiten yritykselle, joka kaipaa apua sosiaalisen median haltuunottoon ja uusia houkuttelevia kuvia nettisivuille. Pakettiin kuuluu suunnittelupalaveri, kuvausvalmistelut ja kuvauspäivä sisältäen noin 60 digitaalista printti ja web-kelpoista kuvaa. Pakettiin on myös mahdollisuus sisällyttää verkkokauppaan tarvittavat tuotekuvat.

Lisäksi autan sinua hiomaan yrityksesi sosiaalisen median kanavat ja niiden viestit kuntoon. Totaalinen Face lift siis luvassa.

Brändikuvaaja helsinki

Instalicious

Paketti sopii esimerkiksi nettisivujaan uudistavalle yritykselle, joka kaipaa samalla kuvia myös markkinointi- ja sosiaalisen median tarkoituksiin.

Pakettiin kuuluu suunnittelupalaveri ja kuvauspäivä sisältäen noin 60 digitaalista printti ja web-kelpoista kuvaa. Pakettiin on mahdollista sisällyttää myös verkkokauppaan tarkoitetut tuotekuvat.

tuotekuvaaja pääkaupunkiseutu

Boost it up

Tämä paketti sopii yritykselle, joka kaipaa tuoreita kuvia kuvapankkiinsa jo olemassa olevien kuvien rinnalle. Paketti sisältää suunnittelupalaverin ja muutaman tunnin kuvauksen. Pakettiin kuuluvilla noin 30 kuvalla boostaat oman digimedian tai muut markkinointimateriaalisi uuteen iskuun.


“Kiitos kuvista! Saimme tiistaina jo ensimmäiset esitteet painosta missä on käytetty kuviasi, näyttää tosi hyvältä! Yhteistyö oli helppoa ja mukavaa, mielellään tehdään uudelleen yhteistyötä kun tarvitsemme seuraavan kerran lisää kuvia.”

Toimiva Koti 2019