Kuvapaketit

perhekuvaus Lauttasaari

Tunne

Miltä tuntui sinä kesäisenä iltana rakkaimman kanssa, kun laineet koskettivat ilta-auringossa rantakallioita. Tai miltä tuntui kutkuttava jännitys vatsassa valmistautuessa hääpäivään.

Miltä tuntui ensimmäiset päivät kotona vastasyntyneen kanssa? Pidellä lasta rintaa vasten tai vaihtaa vaippaa ensimmäisiä kertoja. Hapuroiden, rakastaen, peläten.

Se tunne on se, jonka haluan sinulle tallentaa muistoiksi. Jotta voisit palata hetkiin, jotka kiitävät ohi silmänräpäyksessä. Rehellisesti, kaunistelematta, mutta kuitenkin kaiken kauniin ja herkkyyden huomioiden.

Vauvakupla

Lapsen syntymä tuo tullessaan uskomattoman tunteiden myrskyn johon voi sekoittua elämää suurempi rakkaus, pelko, väsymys, euforia, vauvakuume ja vaikka mitä muuta. Tallennetaan muistoiksi ensimmäisten päivien hetket ja tunteet.Kaikki se tärkeä ja ohi kiitävä kauneus, jota et halua unohtaa.

Ikuista tämä tunne

Kosketus, viipyilevä katse. Riemunkiljahduksia. Pieniä varpaita tassuttelemassa heinikolla. 1-2 tunnin kuvaus kotonasi tai teille tärkeässä paikassa. Kuvauspaketti sopii esimerkiksi perhekuvaukseen, odotusajan kuvaukseen, kihlakuvaukseen, boudoirkuvaukseen tai rippikuviin.

I Do

Dokumentaarinen hääkuvauspaketti sisältää kahdeksan tunnin kuvauksen hääpäivänä, suunnittelupalaverin ja save the date- tai harjoituskuvat.