About

Hei! Ihanaa, että löysit sivuilleni. Olen helsinkiläinen valokuvaaja ja kuvaan pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Hämeenlinnassa, mutta sovittaessa kuvauksen voi järjestää missä tahansa Suomessa tai sen ulkopuolella.

Rakastan kauneutta, rosoisuutta, auringonlaskuja, valon ja varjojen leikkiä ja pieniä yksityiskohtia. Usein koenkin katselevani elämää kuin kameran linssin läpi. Niin kliseeltä kuin se kuulostaakin, olen rakastanut valokuvausta niin kauan, kun olen osannut sanoa sanan kamera.

Jos kuviani pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, se olisi rehellinen. Haluan tallentaa aitoja ja tunteellisia hetkia ja kertoa niillä sinun tai yrityksesi tarinaa. Rehellisesti, kaunistelematta, mutta kuitenkin kaiken kauniin ja herkkyyden huomioiden.

Olen toiminut valokuvaajana vuodesta 2017, mutta kuvannut olen toki kauemminkin.

Kuvaan pääasiassa newborn-, henkilö- ja perhekuvia sekä brändikuvia.

Kalusto, jolla kuvaan

Kuvaan ensisijaisesti Canon EOS M5 Mark IV- rungolla, mutta käytän toisinaan myös Olympuksen peilitöntä OM-D kameraa ja vanhempia Canonin runkojani. Linsseinä löytyy 24mm, 50mm, 85mm, kalansilmä ja 70-300mm. Minulla on myös 1930-luvun RolleiFlex- filmikamera, jolla voin toivottavasti kuvata jatkossa myös osan asiakastöistäni.

Millainen on unelma asiakkaani?

Kuvillani haluan dokumentoida rehellisiä, aitoja hetkiä asiakkaani elämän tärkeimmistä päivistä.

Unelma asiakkaani etsii valokuvaajaa, joka ottaa pelkistettyjä ja dokumentaarisia kuvia, joista välittyy tunne ja hetkien herkkyys.

Mitä saat, kun valitset minut kuvaajaksesi

Kuvaajana olen rauhallinen ja lempeä. Kuuntelen mielelläni asiakkaani toiveita ja suunnittelen jokaisen kuvauksen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Olen valmis heittäytymään parhaimman kuvatuloksen saamiseksi ja kiipeämään kirjaimellisesti vaikka vuorelle, mikäli se edellyttää parasta lopputulosta. Kuvaan eniten luonnon valolla ja asiakkaanani saatkin kuvia luonnollisilla sävyillä.

Kuvillani haluan välittää asiakkaani tarinaa, oli sitten kyseessä newborn-, hää- tai brändikuvaus. Kuvia katsoessasi pääset uudelleen kuvaushetken, ja myös kyseisen aikajakson tunnelmaan vielä vuosienkin päästä.

Miten valokuvat toimitetaan?

Valokuvauksen jälkeen editoin kuvat ja toimitan noin 1-5 viikon sisällä kuvauksesta koevedokset salasanalla suojattuun nettigalleriaan, josta pääset valitsemaan kuvat itsellesi. Tällä hetkellä toimitan kuvat ainoastaan digimuotoisena, mutta tämän suhteen olen tekemässä muutoksia ensi vuoden aikana ja jatkossa haluankin tarjota digikuvien lisäksi myös mahdollisuutta kuvata kuvia printtteinä.

Ostamiisi kuviin saat täyden käyttöoikeuden.

Voiko asiakas saada kuvien raakavedokset?

En luovuta kuvieni raakavedoksia. Haluan tarjota asiakkaalleni parasta ja muokkaan kuvat aina ennen kuvien valintaa/toimitusta. Mikäli editointi askarruttaa sinua, vastaan mielelläni kysymyksiisi.

Saako asiakas itse päättää, julkaistaanko kuvia portfoliossa tai sosiaalisessa mediassa?

Yksityisasiakkaani* saa itse päättää, antaako hän luvan jakaa kuvia portfoliossa tai somessa. Pyydän asiakkailta aina kirjallisen luvan kuvien julkaisuun. *Yksityisasiakkaista ainoastaan hääkuvauksessa tehdään kirjallinen sopimus jo etukäteen, jossa kuvaajalle annetaan suoraan lupa jakaa kuvia omiin markkinointitarkoituksiin. Yritysasiakkaiden kanssa tehdään myös erillinen sopimus kuvien julkaisusta.

Olen kuitenkin erittäin kiitollinen jokaisesta teistä, jotka olette antaneet luvan jakaa kuvianne. Se edesauttaa toimintani jatkumista tulevaisuudessakin.

Milloin kuvat maksetaan?

Veloitan kuvauksistani erillisen varausmaksun, joka on mainittu kuvapakettien yhteydessä. Loppusumma maksetaan kuvauksen jälkeen tai sopimuksen mukaisesti. Mikäli kuvaus perutaan, varausmaksua ei palauteta. Kuvausta on kuitenkin mahdollisuus siirtää toiseen ajankohtaan.


Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste on päivitetty 30.11.2020

Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kertoa, minkälaisia tietoja asiakkaistani kerätään sivustoni kautta tulleista yhteydenottopyynnöistä ja millaisiin tarkoituksiin annettuja tietoja voidaan käyttää. Lähettämällä viestin tai tarjouspyynnön verkkosivuni kautta, hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

1. Rekisterinpitäjä ja rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Kati Koskenmäki-Towa, Helsinki

kati.koskenmaki@gmail.com

Y-tunnus  2860070-2

2. Henkilörekisterin nimi

Kati KT photographyn asiakasrekisteri

3. Rekisteriin liittyvät sivustot

http://www.katiktphotography.com

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Kerättyjä tietoja voidaan käyttää seuraavia tarkoituksia varten:

  • asiakassuhteen ylläpito, hoitaminen ja kehittäminen
  • palvelujen toteuttaminen ja markkinointi

5. Rekisteriin kerättävät tiedot

  • etunimi
  • sukunimi
  • sähköpostiosoite, puhelinnumero, mahdollisesti myös postiosoite, postitoimipaikka ja -numero
  • yritysasiakkaan henkilö- ja/tai yritystiedot (y-tunnus, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite, postitoimipaikka ja -numero)
  • asiakassuhteen ylläpitoa koskevat tiedot; laskutus- ja maksutiedot sekä tilaustiedot

6. Tietolähteet

Asiakasrekisterin tiedot saadaan asiakkaalta yhteydenottojen ja/tai sopimuksen syntymisen yhteydessä.

7. Yksityisyys ja tietosuoja

Kati KT photographyn ja Katiktphotography.com-sivuston asiakastiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille markkinointi,- myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. 

Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Pääsy rekisteriin edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Muutoin tietoja voidaan luovuttaa henkilörekisteristä ainoastaan laskutustapauksessa: 

  • Palvelujen laskutuksessa käytetään OP-kevytyrittäjä-laskutuspalvelua

Sivustolla ei säilytetä käyttäjän pankkiyhteystietoja eikä luottokorttitietoja.

Henkilötietojasi säilytetään:

– sähköpostiarkistossa seitsemän vuoden ajan
– kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

8. Henkilötietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu.

Tarkastus- ja/tai korjaupyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön. Yhteystiedot näkyvät selosteen kohdassa 1.

Yhden (1) tarkastuspyynnön käsittely vuodessa on rekisteröidylle maksutonta. Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot.

9. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttö laissa määriteltyihin tarkoituksiin. Tällainen kielto voidaan antaa milloin tahansa yllä mainitulle yhteyshenkilölle.

Lisätietoja:

Mikäli sinulla on rekisteriin liittyviä kysymyksiä, voit olla yhteydessä sähköpostitse: kati.koskenmaki@gmail.com