Vauvakupla- kuvapaketti

Vauvakupla

Lapsen syntymä tuo tullessaan uskomattoman tunteiden myrskyn, johon voi sekoittua elämää suurempi rakkaus, pelko, väsymys ja euforia. Tallennetaan muistoiksi ensimmäisten päivien hetket ja tunteet. Kaikki se tärkeä ja ohikiitävä kauneus, jota et halua unohtaa.

Kuvaus varataan lasketun ajan mukaisesti. Kun vauva on syntynyt, varataan todellinen kuvausaika, joka tulisi mahdollisuuksien mukaan olla heti ensimmäisinä päivinä kotiin pääsystä, kuitenkin 14 vuorokauden sisällä syntymästä.

Kuvaan kauniit yhteiset hetket oman kotinne lämmössä. Ikuistan teidät yhdessä perheenä, kuuluu perheeseen sitten useampikin ihminen tai vain sinä ja vauva. Vauvasta otetaan aina myös muutamia potretteja. Kuvaustyylini on kuitenkin potreteissakin mahdollisimman luonnollinen.

Valokuvaus sisältää: 3h dokumentaarisen Newborn-kuvauksen kotonanne. Noin 50 korkealaatuista, digitaalista kuvaa editoituna toimitettuna 1-5 viikon kuluessa salasanalla suojattuun nettigalleriaan. Asiakas saa myös täydet käyttöoikeudet ostettuihin kuviin.

Varausmaksu: 179 eur (sis alv 24%). Varaus vahvistuu maksettuasi varausmaksun.

Kuvamaksu: 199 eur (sis alv 24%), Tulee maksettavaksi ennen kuvagallerian toimitusta.

Hinnat voimassa toistaiseksi