Dokumentaarinen hääkuvaus

Dokumentaariseen “I Do”- hääkuvauspakettiin kuuluu suunnittelupalaveri noin kuukausi ennen häitä ja harjoitus- tai save the date kuvat. Kuvauksesta tehdään kirjallinen sopimus, jossa sovimme hääpäivän tärkeimmät yksityiskohdat ja kuvaajan sekä asiakkaan velvollisuudet. Ennen sopimuksen allekirjoittamista haluan kuitenkin ehdottomasti kuulla teistä ja rakkaustarinastanne. Henkilökemioiden kohtaaminen on nimittäin todella tärkeää, sillä kyseessä on kuitenkin elämänne tärkein päivä ja uskon, että haluatte päivään kolmanneksi pyöräksi ihmisen, joka tuntuu omalta. Tämä takaa myös kuvien onnistumisen.

Rakastan dokumentoida yksityiskohtia, spontaaneja reaktioita ja tietysti kaikkea sitä, mitä juuri teidän hääpäivänne sisältää. Uskon vahvasti, että valokuvat on yksi tärkeimmistä investoinneista mitä tulee häihin.

Hääkuvauspakettini sisältää Kahdeksan tunnin dokumentaarisen hääkuvauksen. Kuvapakettiin voi sisällyttää halutessaan valmistautumis- ja first look-kuvat, tai voimme sopia, että kuvaus alkaa vihkimisestä. Kuvapaketti sisältää luonnollisesti myös potretit ja ryhmäkuvat. Pakettiin kuuluu myös suunnittelupalaveri ja save the date- tyyppinen kuvaus.

Kuvat toimitetaan häiden jälkeen 1-5 viikon kuluessa salasanalla suojattuun sähköiseen galleriaan, josta saatte ladata kaikki kuvat omaan käyttöönne printteihin soveltuvassa koossa.

Otan vuodelle 2023 ja 2024 rajallisen määrän hääkuvausvarauksia.